Skip to content

AIRE klubi #4 AI lahenduste näited tööstuses

AIRE klubi on ürituste seeria, mille eesmärk on luua vaba ja vahetu keskkond robootika ja tehisintellekti valdkonna huvilistele omavaheliseks suhtlemiseks ja võrgustumiseks. Oodatud on tööstusettevõtted, -valdkonna esindajad ja huvilised.

Kutsume Sind neljandale klubiüritusele, kus oma kogemustest tehisintellekti juurutamisel räägivad Jaan Kraav ettevõttest Tarmeko Spoon ja Tähve Lõpp ettevõttest Ericsson.

Üritusel osaledes saad:
– ülevaate, mida pakub tehisintellekti- ja robootikakeskus AIRE tööstusettevõtetele;
– näpunäiteid miks ja kuidas alustada AI lahenduste rakendamisega oma ettevõttes;
– võrgustuda võimalike koostööpartneritega, jagada tehisintellekti kasutamise kogemusi ja arutada erinevate rahastusvõimaluste üle.

Inspireerivaid kogemuslugusid jagavad::
– Tarmeko Spoon, mis on kasetreispooni masstootmisele spetsialiseerunud ettevõte, mille tootmishoone asub Lõuna-Eestis Tartu lähedal. Tarmeko tegeleb aktiivselt uute tehnoloogiate juurutamisega, mis aitavad saavutada järjest suuremat efektiivsust ja paremat kvaliteeti.

– Ericsson, mis on rahvusvaheline võrgu- ja telekommunikatsiooniettevõte, mille Eesti üksuses arendatakse ja toodetakse sidevõrgu tugijaamu ning luuakse innovaatilisi side- ja tarkvaralahendusi. Eestis töötab 2100 inimest, kellest ligi kolmandik on seotud arendustegevustega ning ülejäänud tootmise ja tugiteenustega.

AIRE klubiüritust juhivad meie kõige värskemad liikmed Triin Ploompuu ja Otto Mättas.

Ajakava:
16.15 Avasõnad tehisintellekti- ja robootikakeskuse AIRE teenustest ja lähituleviku võimalustest
16.20 – 16.35 Jaan Kraav, Tarmeko Spoon
16.35 – 16.50 Tähve Lõpp, Ericsson
16.50 – 16.55 Kokkuvõtted
17.00 – 18.00 Võrgustumine ja suupisted

Klubiüritusest osavõtuks palume Sul registreerida end Targa Tööstuse konverentsile.

AIRE on üle-euroopalise EDIH võrgustiku kandidaat, kuhu kuulub 200+ Euroopa Liidu digitaalse innovatsioonikeskust ning saab olema ka füüsiliseks kohtumispaigaks, kus ei tutvustata ainult kohalikke teenuseid ja edulugusid, vaid ka teiste Euroopa keskuste tegevusi, millest võiks kasu olla Eesti tööstusettevõtetel.

Agend