Skip to content
AIRE #6 klubiüritus Mektorys Industy 5.0 konverentsil / Fotograaf: Johanna Jõhvikas

AIRE kuuendas klubis keskenduti erakapitali kaasamisele 

25. mail toimus Industry 5.0 konverentsi raames eraldi tehisintellekti- ja robootikakeskuse AIRE poolt korraldatav klubi, kus avati erakapitali kaasamisega seotud väljakutseid.   

Tallinna Tehnikaülikooli ettevõtlusprorektor Sven Illing kutsus ettevõtteid üles koostööle tehisintellekti ja robootika keskusega AIRE. Oma kogemusi erainvestori kaasamisest jagasid Siim Nellis Huum OÜ-st ja Mart Suurkask Bercman Technologies OÜ-st. Lisaks tutvustas Jaanus Vahesalu Tallinna Ettevõtluskeskusest nende võimalusi ettevõtete arendamiseks. Annely Tank Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist rääkis ettevõtjatele suunatud digiinvesteeringute meetmest.  

Kui on levinud arusaam, et tööstusettevõtete toetusvõimalused peituvad pangalaenud, omafinantseeringus või riiklikes toetusmeetmetes, siis ettevõtete jaoks on tegelikult võimalus ka erakapitali kaasata.

Ka saab pakkuda AIRE finantseerimise nõustamise teenust, mille eesmärk on aidata orienteeruda erinevates toetusmeetmetes ja ettevõtteid toetada nö suure pildi nägemisega.

Peale väikest suvepuhkust on AIRE klubid tagasi, kiiremate koostööpunktide äratundmise osas olete väga teretulnud AIRE inimestega otse ühendust võtma!  

Ootame teid nõustamisele, et kaasata oma ettevõtte arendusse erakapitali ja/või EL ja riigi toetusi:

AIRE kuuendas klubis keskenduti erakapitali kaasamisele