Skip to content

AIRE is looking for experts to advise industrial companies on the implementation of artificial intelligence

AIRE koostöös SA Tallinna Teaduspark Tehnopoliga otsib avaliku riigihanke kaudu tehisintellekti rakendamise nõustamisteenuse pakkujaid, kelle peamiseks ülesandeks on hinnata tehisintellekti rakendamise otstarbekust tööstusettevõtetes.

EL eesmärk aastaks 2030 on tagada, et 90% kõikidest ettevõtetest on saavutanud digiküpsuse ja 75% kõigist ettevõtetest rakendavad tehisintellekti, suurandmeid ja/või pilvelahendusi. AIRE toetab tööstusettevõtteid digiküpsuse saavutamisel ning robootika ja tehisintellekti lahenduste rakendamisel.

Nõustamisteenuse pakkujate ülesandeks on kaardistada tööstusettevõtetes tehisintellekti rakendamise võimalused ning määratleda, millised protsessid on lahendusteks vajalikud. Samuti tuleb hinnata hinnata nende projektide otstarbekust (sh ka ülevaatlik kulu ja tulu analüüs). Lisaks peab nõustamisteenuse läbiviija andma ettevõttele soovitusi tehisintellektipõhiste projektide elluviimisele, pakkudes muuhulgas AIRE ja teiste tehisintellektiga tegelevate organisatsioonide toetavaid teenuseid.

Hanke raames otsitakse kuni 7 erinevat nõustamisteenuse pakkujat. Hange hõlmab endas teenust järgnevaks 2.5 aastaks ning kokku analüüsitakse 150 tööstusettevõtet.
Täpsem info leitav siit
Küsimuste korral: Anu Puusaag anu.puusaag@tehnopol.ee